Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@03:29:15 GMT

افزایش قابل توجه بودجه حج و زیارت

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۰۹۰۴

افزایش قابل توجه بودجه حج و زیارت

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در لایحه بودجه ۱۴۰۰ که دولت دیروز (چهارشنبه، ۱۲ آذرماه) به مجلس تحویل داد، مجموع اعتبارات سازمان حج و زیارت برای سال آینده رقمی بالغ بر ۱۲۲.۰۰۰ میلیون ریال تعیین شده است که در مقایسه با بودجه سال ۱۳۹۹ حدود ۶۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد. بودجه این سازمان برای سال ۹۹ بالغ بر ۶۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۰۰ میلیون ریال بود.

بیشترین هزینه این سازمان در اعزام زائر به عربستان و عراق مصرف می‌شود که به نظر می‌رسد افزایش نرخ ارز در یک سال گذشته و تاثیر آن در هزینه‌های حج و عتبات، رقم بودجه سازمان حج و زیارت را برای سال بعد این‌چنین تحت تاثیر قرار داده است.

تنها ماموریت تعریف شده برای سازمان حج و زیارت «سامان‌دهی اعزام زائران به حج، عمره و عتبات عالیات» است. طبق این بودجه‌بندی، در سال ۱۴۰۰ همانند سال‌های گذشته سازمان حج و زیارت مامور به اعزام ۸۵ هزار زائر به عربستان برای حج تمتع و ۵۰۰ هزار زائر به عتبات عالیات است که اعتبار هزینه‌ای درنظر گرفته‌شده برای سفر حج تمتع ۷۸.۰۷۴ میلیون ریال و برای سفر عتبات عالیات ۳۳.۹۲۶ میلیون ریال برآورد شده است.

در این لایحه همانند سال‌های اخیر، ردیف بودجه‌ای برای سفر عمره درنظر گرفته نشده است. ایران از سال ۱۳۹۴ در اعتراض به تعرض دو مامور فرودگاه جده به دو نوجوان ایرانی، اعزام زائران را به عمره متوقف کرده است.

اعتبارات هزینه‌ای نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با عنوان استفاده از کالا و خدمات در این لایحه، ۵۰.۰۰۰ میلیون ریال محاسبه شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محسن فخری زاده پروتکل الحاقی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 بودجه 1400 لایحه بودجه حج و زیارت افزایش بودجه محسن فخری زاده پروتکل الحاقی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 سازمان حج و زیارت میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالفتاح نواب و آقای سیدعباس حسینی امروز در جمع فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور حضور یافته و بر حفظ حرمت و تکریم زائران خانه خدا تأکید کردند.

در نشست وبیناری فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور با مسئولان حوزه حج و زیارت که امروز سه‌شنبه (18 اردیبهشت) در سالن اجتماعات پلیس فرودگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی به روایت "الْمُؤْمِنُ أَعْظَمُ حُرْمَةً مِنَ الْكَعْبَةِ" اشاره و تأکید کرد: حرمت مؤمن از حرمت کعبه بالاتر است.

وی با اشاره به اینکه خداوند حرمت خانه خدا را از یک ناحیه و مؤمن را از سه ناحیه قرار داده است، خاطرنشان کرد: خداوند می‌فرماید مؤمن مال، جان و آبرویش احترام دارد و به او گمان بد نباید برد مگر آنکه خلافش ثابت شود.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت افزود: زائرانی که به حج مشرف می‌شوند کرامت و حرمت دارند و جزء افرادی هستند که به‌منظور اطاعت و تقرّب به خدا به حج می‌روند و برای عمل به فرمان الهی هزینه هم کرده‌اند.

وی درعین‌حال تأکید کرد: اگر مؤمنی از چارچوب‌های عمل به دستورات اسلامی خارج شود و با کار خود موجب آبروریزی برای کشور و فساد گردد دیگر آن احترام را ندارد.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه لزوم تکریم زائر را در حین خروج و ورود به کشور یادآور شد و به حاضران توصیه کرد در انجام وظیفه خود به نحوی عمل و رفتار کنند که زائر متوجه شود این کارها برای حفظ حرمت و صیانت از او و کشور است تا در کشور میزبان دچار مشکل نشود.

وی با بیان اینکه کار شما اگر توام با احترام باشد اثر مثبت خود را خواهد داشت، افزود: نتیجه عملکرد پلیس فرودگاه در کشور میزبان نیز مشهود است و موجب می‌شود زائر تکریم و حرمتش حفظ شود و قطعاً شما هم اجر خواهید برد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه 17 سازمان و دستگاه در عملیات بزرگ حج درگیر هستند، اظهار داشت: نوع نگرش زائران حج و عمره فرق دارد و برای سفرهای آینده عمره باید برنامه‌ریزی و تدبیر لازم صورت گیرد.

بر پایه این گزارش، آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت دیگر سخنران این همایش بود که خواستار حفظ حرمت زائران در بازرسی‌ها شد.

وی افزود: در ارزیابی‌های سازمان حج و زیارت در حج گذشته رضایتمندی از عملکرد و رفتار پلیس مشهود بود که در سایه تکریم و مراقبت‌ها تحقق یافت و موجب شد که تیم اجرا و زائران دچار مشکل نشوند.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین با اشاره به نکات مطرح شده توسط حجاج سال‌های گذشته، در خصوص بازرسی از زائرین حج پیش رو توصیه‌هایی بیان و ابراز امیدواری کرد که با همکاری پلیس فرودگاه‌های کشور و تلاش همکاران مجموعه حج زیارت، زائران همچون گذشته حجی روان و آسان داشته باشند.

این گزارش حاکی است، در ابتدای این نشست که فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور به‌صورت تصویری حضور داشتند سردار محسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته برای انجام بهتر مسئولیت‌های این مجموعه در ارتباط با عملیات حج 1403 ارائه کرد.

وی نیز حفظ حرمت و شان زائران خانه خدا را ضروری خواند و‌ تأکید کرد:‌ علاوه بر قرارگاه، پنج کمیته هم برای پشتیبانی از عملیات حج پیش رو، رصد شبانه‌روزی کارها و تعامل مناسب با سازمان‌های ذی‌ربط تشکیل شده است که تا پایان عملیات برگشت فعال خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج و سود سپرده‌های حج و عمره
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است
  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال